CALITATEA AB DENTAL

calitatea_AB_Dental_2

Precizie. Rigurozitate. Clasă. Inovație. Profesionalism de cea mai înaltă clasă. Sunt doar câteva dintre caracteristicile produselor din portofoliul nostru. Acestea sunt recunoscute și cotate de cele mai respectate standarde internaţionale de reconstrucţie dentară şi orală. Atuul lor?

 

Calitatea si precizia fără paralel. Avantajul nostru? O conectare permanentă cu cercetarea și știinta, dar și angajamentul de fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii de cercetare clinica. 

calitatea_AB_Dental_1

Produsele sunt aprobate de către European Notified Body (CE 0473 – pentru proiectarea, fabricarea și inspecția de implanturi dentare și accesorii protetice), precum și reglementările AMAR din Israel.

telemedicina

Noi credem că un produs bun poate trece oricând testul calității. O companie prestigioasă poate face față oricărei provocări.

 

Ne mândrim cu certificările noastre de management al calității ISO 13485:2003 şi ISO 9001:2000. O altă realizare? Produsele noastre au avizul de vânzare FDA.

 

În fiecare zi, căutăm cele mai bune soluții pentru clienţii și parternerii noştri. Obiectivul nostru principal? Să vă punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate tehnică disponibilă, o varietate de modele, mărimi şi tipuri de implant, precum şi preţuri corecte.

 

Știm că putem să va oferim excelenţă și atenţia noastră unanimă. Suntem mereu în căutarea celei mai bune soluții la capitolul tehnologia implantologică și restaurarea dentara şi orală.