POVESTEA NOASTRĂ

20 de ani de parteneriat. 20 de ani de putere și evoluție alături de colegii și clienții noștri,  medici stomatologi și chirurgi. Pentru ei, muncim și aducem în România cele mai performante tehnologii si accesorii dentare.

Noi reprezentăm în România compania AB Dental Devices LTD Israel. De aici, din București, ne aliniem lângă echipa AB din întreaga lume, pe aceleași coordonate de tehnologie performantă și calitate de top. Atuurile noastre? Reputația impecabilă susținută de continue cercetări clinice. Acesteia i se adaugă inovația, noutatea, cele mai performante materiale și precizia micronică. Toate certificate prin cele mai prestigioase atestate de calitate: ISO, CE, FDA, Health Canada și Russian Federation.

Motivația muncii noastre? Să construim și să evoluăm alături de cei mai buni specialiști stomatologi din România de peste 20 de ani. Ei au ales sistemul AB DENTAL grație preciziei și minuozității sale. Noi suntem mereu lângă ei ca să îi susținem prompt atât prin furnizarea produselor cerute, cât și prin dialogul permanent la capitolul noutăți, suport logistic, training și consultanță la toate nivelurile.

Portofoliul nostru de produse este mereu în creștere. Calitatea serviciilor urmează același trend, pentru că realitatea ne-o impune. Noi credem că relația de colaborare directă cu medicii si tehnicienii parteneri ne ajută să progresăm și să evoluăm împreună.