Specializari in chirugia maxilo-faciala orala
Dr. Gill Yehuda a absolvit medicina dentara la Universitatea Ebraica din Ierusalim (Hadassa Ein Karem). Este specialist in Chirurgia Maxilofaciala Orala şi a lucrat la diferite spitale din Israel.
În 1986, după continuarea studiilor la Universitatea din Bristol, Marea Britanie, a obţinut MSc.-ul – Liceenta in Medicina Orala.

Ulterior Dr.Yehuda Gil si-a continuat cariera academica în Africa de Sud, unde a deţinut funcţia de conferentiar/ lector şi chirurg la Johannesburg, Scoala de Medicina Dentara. În această perioadă el a dobândit o experienţă vastă în chirurgia orală şi maxilofaciala, precum şi în boli parodontale şi proceduri chirurgicale de implantare.

La întoarcerea în Israel a inceput colaborarea cu cea mai mare retea de clinici stomatologice „Clalit Smile”, unde a fost desemnat Senior Manager şi a obţinut gradul de MBA. Pe parcursul anilor Dr. Yehuda Gil a efectuat mii de implanturi şi reabilitari orale complexe.
În cadrul activitatii sale stomatologice, in domeniul public şi privat a dezvoltat domeniul de tratament dentar folosind hipnoza medicala şi metode de sedare intra-venoasa pentru pacienţii care suferă de boli cardiace, hipertensiune arterială ,diabet zaharat si/sau alte afectiuni sistemice.
Începând cu anul 2003, Dr. YEHUDA si-a dedicat cea mai mare a timpului domeniului privat , efectuand cu succes in clinica sa din Haifa / Israel ,multiple intervenţii de CHIRURGIE PARODONTALA, MICROCHIRURGIE ORALA si IMPLANTOLOGIE, precum şi proceduri de AUGUMENTARE OSOASA VERTICALA si LATERALA.

Dr. YEHUDA este Membru Senior in cadrul Academiei Americane de Protetica pe Implant, diplomat al Congresului International de Implantologie Orala , precum şi Membru al Asociaţiei de Chirurgie Orala si Maxilofaciala din Israel.

Dr YEHUDA publica lucrari stiintifice şi tine conferinţe la nivel naţional (Israel) şi internaţional, abordand subiecte legate de implantologie, augmentare osoasa, medicina orală , administrarea afacerilor si marketing al clinicilor stomatologice.